Diensten

Van Tongeren Trading BV biedt een verscheidenheid van diensten aan om u als klant in de breedste zin van het woord te ontzorgen.

Leasing

We denken met u mee. Een deugdelijk advies passend bij uw situatie en wensen is het belangrijkste voor het uitbrengen van een leaseofferte.

In het gesprek met één van onze adviseurs zal hij/zij de mogelijkheden (en onmogelijkheden) bespreken. Financieel maatwerk passend bij u is voor ons regel, geen uitzondering. U mag erop vertrouwen dat u niet alleen een passende aanbieding ontvangt, maar ook de beste oplossing!

We beantwoorden uw eventuele vragen graag! Stel ze gerust.

Neem contact met ons op
Engine close-up

Service & onderhoud

Van Tongeren Trading BV beschikt over een modern ingerichte werkplaats en goed onderlegde monteurs. Alle machines worden vooraf door onze experts getest op hun werking en voorzien van een testrapport. We voeren de gewenste werkzaamheden graag uit! Denk aan onderhoud, bedrijfskleur spuiten of het aanbrengen van bedrijfsreclame.

Aangezien stilstaan voor iedereen een nadeel is, bieden we graag geheel vrijblijvend een standaard onderdelenkit aan voor de machine. Vanuit ons een goed bedoeld advies, we denken graag met u mee! Mocht u meer of andere onderdelen wensen? Geen enkel probleem, door dat we merkneutraal zijn en nagenoeg met iedere fabrikant zaken doen zijn we snel en efficiënt in het aanbieden van onderdelen! Wenst u liever een onderhoudscontract? Geen probleem! Onze adviseur zal u een uitstekend aanbod doen.

Neem contact met ons op
West-Europa, Oost–Europa , Rusland, Afrika , Midden-/Zuid-Amerika
Export harbor

Export

Onze producten worden door de hele wereld ingezet. Dit varieert van een aannemer in Zuid-Amerika of een mijnbouwer in Afrika tot aan een agrarische client in Oost-Europa of Rusland. De aangekochte goederen dienen uitgevoerd te worden op de juiste wijze (douaneformaliteiten) en te worden voorzien van de correcte documenten, zodat de invoer in het land van bestemming vlot verloopt.

Documenten zoals certificaat van oorsprong (eur1) kunnen we u aan leveren. Hoewel dit voor veel landen geen verplichting is kan het wel zorgen voor aanmerkelijke vermindering van uw importheffingen. Als mede het fysiek transport over de weg, ter zee of via de lucht. Ook hiervoor telt dat het "maatwerk" is! We organiseren het goed en efficiënt! Op voorhand brengen we een geheel vrijblijvende offerte uit voor het transport, u bent van tevoren goed ingelicht over de mogelijkheden, levertijd en kosten. Een van de voordelen om zaken te doen met Van Tongeren Trading BV!

Neem contact met ons op

Reserveonderdelen

Wij hebben overal een oplossing voor en helpen u niet alleen met complete producten maar kunnen u ook perfect helpen met losse onderdelen.

De betrouwbaarheid van producten laat u natuurlijk altijd in de steek wanneer u deze het hardst nodig heeft. Een snelle levering van correcte onderdelen is dan van uiterst belang. Wij zijn snel, secuur en stipt en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer verder kan.

Neem contact met ons op
Engine colorfull